Фенове са в потрес от случващото се с Галена  Тяхната любима

...
Фенове са в потрес от случващото се с Галена
 Тяхната любима
Коментари Харесай

Помощ! Галена си отива, помогнете й


Фенове са в шок от протичащото се с Галена

 Тяхната обичана изпълнителка си отива. Това сигнализират почитателите й в мрежата. Половинката на Галин Вафлата към този момент не е това, което беше до неотдавна.



Галена толкоз се е стопила, че наподобява на ходещ скелет. Краката й са тънки като солети и не са за гледане. Изобщо пайнерката толкоз се е стопила, че тежи под сериозните четиридесет кг. Въпреки че е майка на двама сина, родената в Смядово изпълнителка не наподобява на себе си.

„ Какъв е този нейния мъж, не гледа ли на какво наподобява?Иска да се разболее от страшната болест анорексия ли? Едва тогава ли ще вземе отношение, но да не дава Бог, може да се окаже късно! “, не стопират да се кахърят в нета нейните почитатели.

 Според мнението на нейни близки фолкаджийката се конкурира със Светлана Гущерова, която също е плашещо слаба. Публична загадка е, че Галена отслабва с инжекции за хора, заболели от захарна болест. Но по всичко си проличава, че към този момент е прекалила с отслабването.

 Но най-тревожното е, че певицата няма никакво желание да стопира с това. По думите й тя не серпантина да се тръшка, че не е задоволително слаба.

 „ Трябва да отслабна минимум с още два кг. За да наподобявам добре на фотоси и на екран “, не серпантина да повтаря поп фолк дивата пред своите аверки.

 Източник: Лупа.бг

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР